Bli vår återförsäljare?

Vill Ni erbjuda era gäster eller kunder en unik exklusiv produkt som förutom är ”gräddigt” krämig och underbart god, även är både nyttig och fettsnål? Eller kanske Ni har fått frågan om ni har något alternativ för komjölkskänsliga? Bli då vår återförsäljare!

Med i huvudsak närproducerade råvaror och utan tillsatta aromer eller färgämnen, tillsammans med den hälsosamma getmjölken erbjuder vi Er en Premium glass som är lite utöver det vanliga. Den är så god i sig själv att vi tycker att Naturell är en helt egen smak. Förutom denna har vi självklart den traditionella chokladen vid sidan om smaker hämtade från kryddriket och den svenska floran. Vi har en aktiv produktutveckling för nya smakupplevelser och är inte rädda för att gå utanför ramarna. Våra återförsäljare stöttar vi genom marknadsmaterial och demo. Även Vi månar om Era kunder och strävar efter att ha en nära kontakt med slutkonsumenterna genom bl.a sociala medier.

Vårt leveransområde är i första hand Göteborg med omnejd, Stockholm och Malmö men med hjälp av vår samarbetspartner Bring Frigo har vi möjlighet att leverera över hela landet så tveka inte att höra av dig även om du inte finns inom våra primärområden. Vår ambition är att finnas där våra kunder vill ha oss.

Kontakta Marie på 0732 51 22 81 eller maila till marie.sedin@gettergod.se

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.