Gettergod Gelato är bäst i Sverige!

vinnarbild

Foto: Bianca Brandon-Cox

”En intresseväckande produkt i en trevlig, snygg och smart förpackning. Det kommer bli en favorit för många, oavsett ålder. Produkten kommer att avnjutas både till vardags och till fest. En fantastisk produkt att äta, i det närmaste helt fulländad i fråga om både smak och konsistens. ”Hantverksmässigt helgjuten”, ”Suverän”, ”Krämig”, ”Klockren”, ”Riktigt god”, ”Intressant”, var några spontana omdömen från juryn. En vinnare helt enkelt.”

Ja spänningen var olidlig och luften så laddad att den gick att ta på när det så var dags för juryns hedersordförande, Mathias Dahlgren, att utropa vilka vinnarna var i Matverk 2014. Först utdelades hedersdiplom för högsta poäng i fyra olika bedömningskategorier innan det var dags. Tredje plats….Lammköttbullar från Gotland, andra plats…..Lambetta från Hälsingland och slutligen….en fantastisk motivering då spänningen ytterligare steg samtidigt som serveringspersonalen gick runt och serverade VÅR glass! Där började vi ana att kanske kanske kunde det vara vi. Så kom det då….och vinnaren är….GETTERGOD GELATO CAJETA från Dalsland!!!! Så helt galet fantastiskt att vi är Guldvinnare av Matverk 2014. Att denna matelit till jury tycker att vår glass är bäst i Sverige. Kan detta vara början på något helt nytt? Så känns det och vi ser med spänning fram emot det.

matverk2014-jury1
Här är juryn i tävlingen Matverk 2014. Från vänster: Hans Naess, verksamhetsledare Gastronomiska Samtal, Martin Berg (Mathias Dahlgren), Per Åkerlund (DUÅ), Johan Ununger (Saltå Kvarn), Louise Ungerth (Konsumentföreningen Stockholm), Frida Ronge (vRÅ), Paul Svensson (Pauls Mat), Mathias Dahlgren, Elaine Asp (Hävvi i Glen), Elisabeth Johansson (Mediamat), Christina Cheng (Cheng/Alert), Caroline Cederblad (Sabis), Pär Eriklin (Cajsa Varg) och Johan Skogh (Menigo), Foto: Bianca Brandon-Cox

Kommentera