KåKå bjuder in till Gelato Inspiration

Den senaste veckan har det inte blivit så mycket glass gjord utan istället har det varit mycket research av leverantörer och ett räknade hit och dit för att komma fram till någon form av startbudget. För en startbudget måste man ju ha när man ska starta ett nytt företag, speciellt om man även ska gå med mössan i hand och be om pengar av t ex Almi eller sin bank. Det är mycket att tänka på när man startar företag men mer om det kommer i ett eget inlägg framöver.

Nåja, ibland kan det dyka upp oväntade möjligheter i samband med att man egentligen är ute efter något helt annat. Jag mailade nämligen under gårdagen KåKå, en stor leverantör inom främst bageri/konditori, med en önskan att bli registrerad som kund och få tillgång till deras webshop. Inte för att genast göra en beställning utan för att få en titt på deras prissättning och därmed få lite siffror till min budget. Blev då omgående kontaktad av deras Glass/Gelato-ansvarig med en lång utläggning om alla tjänster och varor de kunde bistå mig med i mitt glasseri, men även en mycket trevlig inbjudan.

Så nu är jag alltså på väg upp till Stockholm över dagen för ”Gelato Inspiration” med bl a stjärnkonditorn Tony Olsson! Tony är förutom Nobel-dessertansvarig de senaste 10 åren även teknisk produktchef på just KåKå.

Tony är en förespråkare av Gelato och har åkt landet runt och introducerat italiensk glass på konditorierna. Han är även med på ett hörn på det helt nystartade Valmar Academy som då även KåKå är inblandat i då de har ett nära samarbete med Valmar. Ni kanske minns att jag skrev om det för ett tag sen?

Kameran är medtagen så självklart kommer det en utförlig redovisning om dagens aktiviteter här senare. Håll utkik!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.