Oväntade möjligheter kanske

Väl hemma igen var det bara att utveckla min glass vidare, nu med inriktning på smaksättning. På marknaden var det huvudsakligen vanilj och en liten del körsbär. Vaniljen var underbar men körsbär blev lite för mycket sorbéaktig tyckte jag.

En annan del är att hitta utrustning för framtiden. I min plan ligger att hitta fler tillfällen att marknadsföra min getmjölksglass direkt mot tänkta kunder. Marknader, mässor eller något åt det hållet har jag jag tänkt mig, både i form av försäljning eller bara smakprover. Då behövs det förstås bl a en frysbox med plats för några kantiner.

Nya glassboxar finns i prisklasser från ca 17000 kr upp till en kvarts miljon! Allt beroende på modell och hur många kantiner den ska rymma. Jag behöver inledningsvis en med plats för max 7 kantiner. I jakten på en så kom jag i kontakt med Rancold här i Göteborg. Under diskussionen om min idé och eventuella behov väcktes ett intresse om att ha med mig och min Getmjölksglass på årets mässa. Rancold tycker alltid det är intressant att ha med något nytt och spännande att visa sina kunder och tyckte då alltså att Gettergod Gelato passade in på de kriterierna. Spännande tycker jag också så vi får se vad det här leder!

 

 

 

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.